Vopsea Oskar Aqua Lucios pentru lemn si metal

Vopseaua Oskar Aqua Lucios este o vopsea pe baza de apa si este utilizata pentru protejarea suprafetelor din metal, lemn, zidarie neutra, conferindu-le acestora un aspect placut. Aceasta vopsea este recomandata pentru acoperirea suprafetelor noi, precum si pentru repararea suprafetelor care au mai fost vopsite, iar tonurile colorate se pot utiliza si pentru acoperirea corpurilor de incalzit (calorifere).

Culoare
Cantitate
43,00 lei
cu TVA
Cantitate

Caracteristici principale:

  -buna putere de acoperire;

  -etalare si aderenta buna;

  -duritate buna:

  -rezistenta buna la intemperii, apa, agenti chimici (solutii slabe alcaline si solutii de saruri), la lovire, socuri si zgariere.

Mod de aplicare: suportul pe care urmeaza sa fie aplicata vopseaua trebuie pregatit prin sablare, curatire mecanica, degresare, desprafuire. Oskar Aqua Lucios se aplica in doua straturi, prin pensulare, cu rola, pulverizare cu aer sau airless. Se recomanda ca in cazul aplicarii cu pensula, vopseaua sa fie diluata cu maxim 5% apa. Intervalul pentru reacoperire si pentru slefuire este de minim 6 ore. Temperatura recomandata pentru suprafata de baza si aerul inconjurator este de minim 5 grade Celsius, atat in timpul aplicarii, cat si al uscarii.

Consumul specific este de circa 70 - 80 ml/mp (pentru determinarea unei valori exacte se recomanda o proba la fata locului).

Oskar
PPG - 439005

Fisa tehnica

Utilizare
Interior si exterior
Vandut la
Cutie
Culoare
Diverse nuante
Cantitate
0.6l si 2.5l
Tip produs
Vopsea
Destinat pentru
Lemn si metal
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward