Cu o experienta de 15 ani in domeniul materialelor de constructii si finisajelor, Timara este locul in care gasesti tot ce ai nevoie pentru proiectul tau imobiliar.

Stim ca drumul de la o casa la acasa este pavat cu multe decizii si eforturi. De aceea, povestea Timara a inceput de la dorinta de a veni in ajutorul acelora care construiesc, fie ca este vorba de o locuinta personala, un bloc, sau orice alt proiect imobiliar, stii ca te poti baza pe materiale de constructie de cea mai buna calitate, de la cei mai importanti producatori in domeniu materialelor de constructii si finisajelor.

Confirma acest lucru cei peste 30000 de clienti multumiti, care au gasit la Timara atat materialele de constructii de care au nevoie, cat si expertiza de cea mai buna calitate pentru a pune la punct proiecte de succes.

Credem in munca de echipa, in etica muncii si in constructii responsabile.

Iar pentru ca ne place sa lasam cifrele sa vorbeasca in locul nostru, iata povestea Timara pe scurt:

Peste 15 ani de experienta

Peste 12.000 de articole

Peste 100 de angajati in 8 puncte de lucru

283% crestere a cifrei de afaceri in ultimii 5 ani

Suntem pe drumul cel bun, impreuna!

Ne asiguram ca de la prima  trasare a proiectului tau pe hartie, la prima caramida pe care o zidesti, la ultima tigla care intregeste acoperisul casei tale, la amenajarile interioare la care ai visat.

Compania Timara este alaturi de tine in finalizarea proiectului tau.

arrow_upward