Poli-Farbe Boroka Satin lazura groasa, semilucioasa

Poli-Farbe Boróka Satin oferă protecție împotriva efectelor radiațiilor ultraviolete (UV) datorită componentelor sale active într-o glazură densă cu solvent lucios de mătase. Acoperirea accentuă frumusețea naturală a lemnului,oferind protecție de lungă durată atât pentru exterior,cât și pentru interior,obiectelor și structurilor din lemn moale și tare. Glazura groasă este bine absorbită în lemn, creând un strat flexibil, hidrofug, rezistent la abraziune și zgârieturi.

COMANDA SE CONFIRMA TELEFONIC DE CATRE UN AGENT TIMARA!

Cantitate
32,00 lei
cu TVA
Cantitate

  • Aplicare: cu pensula, rola de lac
  • Număr recomandat de straturi: 2 straturi
  • Acoperire: 10-13 m2/l într-un singur strat, în funcție de capacitatea de absorbția a lemnului
  • Diluare: nu este necesar. Produsul este gata de utilizare după amestecare
  • Amorsare: nu în interior, protecția lemnului împotriva ciupercilor și insectelor este necesară în aer liber
  • Timp de uscare: 24 ore (în funcție de temperatură și umiditate)
  • Revopsibilitate: 24 de ore (în funcție de temperatură și umiditate)

AREA DE UTILIZARE

Exterioare si interior pregătite corespunzător, structuri din lemn moale si tare, pardoseli de construcții, garduri, pergole, mobilier, mobilier de grădină, case din lemn, lambriuri etc. poate fi folosit pentru protecție permanentă, colorare, decorare.

UTILIZARE

Orice strat de piele care s-ar fi putut forma trebuie îndepărtat de pe suprafața glazurii și materia trebuie amestecata bine. Înainte de glazura suprafețelor de lemn noi, uscate și depozitate corespunzător, trebuie efectuate șlefuirea și desprăfuirea, dacă este necesar cu degresare cu diluant esteric.

Suprafața de lemn de interior: se recomanda aplicarea primului strat paralel cu fibrele lemnului, in grosime uniforma, cu o pensula moale sau o rola de lac. Al doilea strat poate fi vopsit după 1 zi după uscare și șlefuire fină.

Suprafața din lemn de exterior: după pregătirea suprafeței, lemnul trebuie tratat cu un grund care oferă protecție împotriva ciupercilor si insectelor dăunătoare. După ce grundul s-a uscat - fără șlefuire - aplicați 2 straturi de vopsea glazurată, cu un timp de uscare de 24 de ore și o șlefuire fină. Se recomanda aplicarea a 3 straturi pentru culori incolore și deschise in locurile expuse la intemperii crescute.

Renovare, vopsire de reamintire: după șlefuire, șlefuire este necesară aplicarea a 1-2 straturi de glazură. Se recomanda bazarea și glazura fisurilor formate in timpul utilizării la scurt timp după apariția defectelor.

Glazurile de culori diferite pot fi amestecate între ele nelimitat. Culorile pot diferi de cardul de culori în funcție de tipul de lemn, de absorbție, de granulație și de grosimea stratului de glazură. Se recomandă colorarea de probă pentru a determina culorile. Uneltele pot fi spălate cu alcool de uz casnic după muncă.

Poli-Farbe
Boroka Satin 0.75 l
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward