Capac interval gard StarStone Roma Royal

LIVRAREA PRODUSELOR SE REALIZEAZA DOAR IN JUDETUL MARAMURES!

PRODUSELE SE ADUC PE BAZA DE COMANDA, CARE SE CONFIRMA TELEFONIC DE CATRE UN AGENT TIMARA!

Royal este un model de capac interval rotund pentru gard, atic, balustradă (mână curentă) sau acoperirea parapeților teraselor și balcoanelor

Capacele de interval STAR STONE sunt un produs special din piatră compozită creat pentru decorarea gardului. Aceste piese speciale conferă proiectului un finisaj deosebit, distins și elegant. Produsele sunt colorate și armate în masă, nemaifiind necesară vopsirea lor.

Dimensiune
53,00 lei
cu TVA
Cantitate

Capacele de interval de gard şi aticurile pentru ziduri acţionează în primul rând ca o protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale expunerii constante la soare, ploaie, zăpadă şi gheaţă. Pe de altă parte adaugă un plus de rezistenţă şi durabilitate zidurilor şi gardurilor, mărindu-le durata de viaţă.

Datorită procesului de fabricație automatizat, la standarde europene, cu un control al managementului calității certificat ISO, a materiilor prime de calitate superioară și a materialelor folosite, accesoriile de gard sunt durabile și nu necesită întreținere ulterioară pentru a-și păstra aspectul, ceea ce înseamnă că au o rezistență sporită la intemperii.

Specificatii

Textură: Marmură antichizată

Dimensiuni: 50x50/45/40/35/30/25x5 cm

Greutate: 24 kg/buc

Paletizare: 40 Buc./palet

Culori: Smoke

Star Stone
Capac interval Roma Royal 50x25x5 cm

Fisa tehnica

Grosime
5 cm
Vandut la
Bucata
Culoare
Smoke
Dimensiune
50x50/45/40/35/30/25 cm
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward