Membrana pluvitec 4.5kg/mp

Membrana hidroizolatoare bituminoasa cu bitum aditivat APP, Pluvitec Supertorch V, armata cu fibra de sticla.

Flexibilitate la rece:0 -5º. Fata inferioara a membranei bituminoase Pluvitec Supertorch V este prevazută cu film PE.

Fata superioara a membranei hidroizolatoare Supertorch V este acoperita cu nisip sau protejata cu granule minerale.

200,50 lei
cu TVA
Cantitate

Membrană hidroizolantă pre-fabricată realizată din bitum și polimeri plastomerici (APP)având o armătură de poliester nețesut cu o singură fibră, care oferă membrane caracteristici mecanice bune şi stabilitate dimensională excelentă.

Versiunile V au o armare din fibră de sticlă cu o stabilitate dimensională excelentă.

Versiunile PA sunt auto-protejate pe fața superioară cu ardezie minerală, care reduce absorbţia de căldură superficială îmbunătăţind durabilitatea membranei. Versiunile auto-protejate au margine secundară de 10 cm iar la cerere, o margine principală de 15 cm, pentru a îmbunătăți aderența între foi.

Metode de aplicare :

Pentru aplicarea membranei utilizarea căldurii se face în general cu ajutorul unui arzător cu gaz sau aparat cu aer cald. Folosiți dispozitive de protecție prevăzute de lege. Aplicarea căldurii nu este indicată atunci când materialele sunt sensibile la căldură (izolație de polistiren).

-Coordonați operațiunile în așa fel încât să nu provocați deteriorarea elementelor de construcție și a structurii de bază. Evitați să lăsați structura peste noapte sau pentru perioade de întreruperi de lucru prelungite fără să fie sigilată în mod corespunzător.

-Suprafața de aplicare nu trebuie să aibă adâncituri, pentru a evita băltirea apei și trebuie să aibă pantă suficientă pentru a garanta o scurgere bună a ploii. În mod normal, acest lucru se obține cu o pantă de 1,5%.

-Canalele de scurgere a apei ar trebui să fie suficient de mari pentru a permite apei de ploaie să fie eliminată în mod eficient.

-Pregătiţi substraturi de ciment, inclusiv verticale și detalii, cu un grund bituminos, fie cu pensula sau fără aer, aprox. 300/400 gr / m2.

-Lăsați acest strat să se usuce înainte de a începe orice altă operațiune.

-Pentru construcții prefabricate, se aplică o bandă de armare potrivită de-a lungul tuturor îmbinărilor. În prezența îmbinărilor, panourilor prefabricate sau a punților metalice, trebuie luate în considerare îmbinări de dilatare adecvate.

Membranele trebuie să fie aplicate pe stratul suport complet lipit. În orice caz, atunci când este aproape capul învelișului membrana trebuie aplicată pentru cel puțin 100 cm; în plus toate detaliile, perimetrele, verticalele, modificarea pantei, precum şi zona de proiectare trebuie să fie complet lipite.

Adeplast

Fisa tehnica

Compozitie
folie bituminoasa
Utilizare
Hidroizolatie
Lungime
10 m
Latime
1 m
Greutate
300/400 gr / m2.
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward