Adeziv Cesal Elastik

Adeziv super-flexibil, deformabil C2TE S1 (2-10mm)

  • Pentru lucrări de placări ceramice sau piatră naturală în interior sau exterior
  • Pentru balcoane și terase
  • Pentru pardoseli încălzite
  • Aderență foarte bună
  • Lucrabilitate deosebită

PRODUSUL SE LIVREAZA DOAR PE RAZA JUDETULUI MARAMURES SAU CU RIDICARE PERSONALA DIN SHOWROOMURILE NOASTRE

76,00 lei
cu TVA
Cantitate

CESAL PREMIUM ELASTIK se folosește în lucrări de montare a plăcilor ceramice sau piatră naturală în interior sau exterior, pe suporturi minerale rugoase (tencuială cu ciment și var, BCA, șapă de beton etc.), suprafețe deformabile ca plăci de gipscarton, OSB pregătite corespunzător, pe suprafețe expuse unor condiţii de umiditate ridicată și temperatură între -30°C și +70°C, de asemenea la aplicarea plăcilor ceramice peste pardoseala încălzită.

Compoziție: ciment, nisip cuarțos, aditivi pentru reglarea proprietăților de aplicare.

MOD DE UTILIZARE

Se aplică pe suprafaţa suport pasta de adeziv preparată într-un strat cu grosimea de 2 – 10 mm. Se întinde cu gletiera (partea netedă), după care se greblează cu partea canelată de 6 – 10 mm lăţime şi adâncime în funcţie de mărimea plăcilor aplicate. Se fixează plăcile ceramice prin apăsare usoară, cu mâna.

Se fixează plăcile ceramice prin apasare usoară, cu mâna. Pentru placarea pereţilor, suprafaţa de contact dintre adeziv şi placă trebuie să fie de minim 2/3 din suprafaţa plăcii. Pentru placarea pardoselilor încălzite şi a suprafeţelor exterioare se recomandă ca aderenţa să se realizeze pe întreaga suprafaţă de contact dintre adeziv şi placa ceramică.

Reajustarea poziţiei plăcii trebuie să se realizeze în maxim 20 minute.

Datorită alunecării reduse, poate fi adoptat modul de placare de sus înspre bază a pereților verticali cu plăci ceramice de dimensiuni medii, pentru a evita expunerea inestetică a plăcilor tăiate.

Rosturile se închid după min. 24 ore de la aplicarea plăcilor. Orice altă lucrare pe suprafața placată se poate efectua după min. 72 ore.

DATE TEHNICE

  • Consum specific: 3 – 6 kg/m2 în funcție de mărimea plăcilor ceramice, suprafața de contact și a grosimii stratului de adeziv aplicat;
  • Ambalare: în saci de hârtie de 20 kg;
  • Depozitare: în încăperi uscate, aerisite, pe paleți de lemn;
  • Transport: în mașini închise;
  • Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricației, în condițiile ambalajului închis și depozitării în spații uscate.
Cesal
Adeziv Cesal Elastik

Fisa tehnica

Greutate
20 kg/sac
Vandut la
Sac
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward