Glet Ceresit, CT 126

Glet Ceresit CT 126, pe baza de ipsos, interior, 20 kg

Compozitie material - amestec de ipsos cu compusi minerali si aditivi

Model - CT 126

Consum (Kg/mp) - 1.2 kg / mp / mm

Utilizare - casnica / industriala, pentru interior, pe beton, tencuiala traditionala, vopseluri de dispersie (rezistente), placi de gips-carton

Grosime de aplicare (mm) - 2 - 10

Poate fi vopsit - Da

Necesar apa/kg - 7 litri apa / 20 kg produs

Densitate (kg/l) - 1.1

Rezistenta la compresiune (N/mmp) - 1.5

Necesita grunduire prealabila - Da

Culoare - alb

Cantitate - 20 kg

Tip ambalaj - sac de hartie

Timp de maturare - 3-5 minute

Temperatura de lucru (grade C) - 5 - 30

Alte caracteristici - finisaj mat, rezistenta la fisurare in strat gros

Timp de punere in opera (min) - 40 - 60

Timp de uscare (h) - 24

39,50 lei
cu TVA
Cantitate

Ceresit CT 126 este un glet pentru interior pe baza de ipsos aditivat pentru denivelari de la 2 la 10 mm. Se foloseste pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor intre 2 si 10 mm si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor. Se aplica pe beton, tencuiala traditionala, vopseluri de dispersie (rezistente), placi de gips-carton.

Acest glet este destinat acoperirii suprafetelor tencuite in mod traditional si a suprafetelor betoanelor. Finisarea se poate face in mod traditional prin slefuire cu glasspapier sau prin netezire cu fierul de glet, cu putin timp inainte de intarirea materialului aplicat pe perete.

CT126 permite egalizarea suprafetelor prin incarcari de pana la 10 mm intr-un singur strat. Suprafata gletuita va deveni perfect neteda si de un alb mat. Daca se doreste, gletul poate fi vopsit dupa uscare cu vopseluri de dispersie sau pe baza de solventi organici.

Suprafetele din beton si tencuiala traditionala pot fi reparate cu mortarul Ceresit CT 85. Suprafetele lucioase pe care au fost aplicate vopseluri de ulei vor fi asperizate cu glasspapier si apoi desprafuite. Suprafetele absorbante (ipsos, BCA, silicati sau de provenienta lemnoasa) vor fi grunduite cu Ceresit CT 17.

Ceresit CT 126 se va introduce in cantitatea masurata de apa rece si curata si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Dupa 3-5 minute se va amesteca din nou. Masa pregatita trebuie utilizata intr-un interval de aproximativ 40 - 60 minute de la preparare. Astfel preparat, gletul se va aplica in strat uniform pe suport, cu ajutorul fierul de glet.

Lucrarile se vor face in conditii lipsite de umezeala, la o temperatura a aerului si a suportului de 5 - 30°C. Toate datele tehnice prezentate se refera la conditii de temperatura de 20°C si umiditate relativa a aerului de 60%.

Gletul Ceresit CT 126 este ambalat in saci cu capacitatea de 20 kg.

Ceresit
Ceresit Glet CT126

Fisa tehnica

Greutate
20 kg
Ambalaj
Sac
Vandut la
Sac
Culoare
Alb

Descarcari

Fisa tehnica

Fisa tehnica Ceresit CT126

Descarcari (916.77k)
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward