Boltari StarStone Traverstone

LIVRAREA PRODUSELOR SE REALIZEAZA DOAR IN JUDETUL MARAMURES!

PRODUSELE SE ADUC PE BAZA DE COMANDA, CARE SE CONFIRMA TELEFONIC DE CATRE UN AGENT TIMARA!

Bolțarii Traverstone® Block sunt un produs 3D, de tip modular, cu ambele părți finisate, portant, care se autoaliniază și se autoblochează datorită îmbinării de tip nut-feeder. Cu bolțarii Traverstone® Block se reduc numărul de manopere necesare, un gard de 10 metri liniari putând fi ridicat în doar 2 zile în regim DIY economisind astfel sume importante ce ar fi fost plătite unei echipe de montaj.

Dimensiune
61,00 lei
cu TVA
Cantitate

Bolțarii Traverstone® Block reprezintă rezultatul a 2 ani de cercetări ai unei echipe multinaționale ce și-a propus să creeze un produs inovator care scurtează cu până la 90% din timpul necesar construirii unui gard și elimină erorile cauzate de factorul uman și greselile de montaj. Se reduc cu 75% numărul de manopere necesare ridicării unui gard cu bolțari clasici, nefinisați prin eliminarea operațiunilor de cofrare, tencuire, amorsare, rostuire, curățare și impermeabilizare. Reducerea numărului de manopere conduce la o scădere cu până la 85% a costului total al manoperei necesare construirii unui gard.

Este realizat din beton compozit și are o rezistență sporită la șocuri mecanice și ciclurile de îngheț-dezgheț. Făcând parte din familia Traverstone®, bolțarii beneficiază de toate accesoriile de gard (capace de stâlp, capitel și capace interval gard) în aceeași culoare iar datorită designului inovator proprietatea dumneavoastră își va spori și menține valoarea de piață.

Având o greutate redusă, bolțarii Traverstone® Block sunt foarte ușor de manipulat iar costurile de transport se reduc semnificativ. Sunt proiectați pentru armături de fier cu diametrul de 8-12 mm iar la montarea lor nu sunt scurgeri de beton de armare.

Specificatii

  • Textură:Travertin antichizat
  • Bolțar 20x20 cm: Dimensiuni: 20x20x20 cm; Paletizare: 120 Buc./palet; Greutate: 11 Kg/Buc.
  • Bolțar 30x30 cm: Dimensiuni: 30x30x20 cm; Paletizare: 60 Buc./palet; Greutate: 18.5 Kg/Buc.
  • Bolțar 40x20 cm: Dimensiuni: 40x20x20 cm; Paletizare: 60 Buc./palet; Greutate: 19 Kg/Buc.
  • Culori: White, Smoke, Silver
Star Stone
Boltar Traverstone 20x20x20 cm

Fisa tehnica

Vandut la
Bucata
Culoare
White, smoke, silver
Dimensiune
20x20x20; 30x30x20; 40x20x20 cm
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward