Capac stalp gard StarStone Roma

LIVRAREA PRODUSELOR SE REALIZEAZA DOAR IN JUDETUL MARAMURES!

PRODUSELE SE ADUC PE BAZA DE COMANDA, CARE SE CONFIRMA TELEFONIC DE CATRE UN AGENT TIMARA!

Capacele de stâlp STAR STONE sunt produse speciale din piatră compozită colorate și impermeabilizate în masă. Acest lucru înseamnă că își păstrează aspectul și calitățile pentru un timp îndelungat, nemaifiind necesară vopsirea lor. Acest produs face parte din familia de accesorii de gard, ziduri și terase Roma cu care se asortează perfect.

Dimensiune
129,00 lei
cu TVA
Cantitate

Datorită procesului de fabricație automatizat și la standarde europene, cu un control al managementului calității certificat ISO, a materiilor prime de calitate superioară și a materialelor folosite, accesoriile de gard sunt durabile și nu necesită întreținere ulterioară pentru a-și păstra aspectul, ceea ce înseamnă că au o rezistență sporită la intemperii.

Materialul compozit din care sunt fabricate este superior calitativ altor produse din aceeasi gamă. De aceea nu se vor deteriora și nici nu se vor demoda în timp chiar dacă veți decide să schimbați stilul casei dumneavoastra.

Textura deosebită vă oferă un design unic, modern, la un preț accesibil, semnificativ mai mic decât al travertinului natural dar și fără costuri de întreținere ulterioare.

Specificatii

  • Textură: Marmură antichizată
  • Dimensiuni: 55x55x8; 50x50x7; 45x45x6; 40x40x6; 35x35x5; 30x30x5; 25x25x4
  • Greutate: 25 kg/m2
  • Paletizare: 30 Buc./palet
  • Culori: Smoke
Star Stone
Capac stalp Roma 55x55x8 cm

Fisa tehnica

Vandut la
Bucata
Culoare
Smoke
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward