Capac interval gard StarStone Roma Clasic

LIVRAREA PRODUSELOR SE REALIZEAZA DOAR IN JUDETUL MARAMURES!

PRODUSELE SE ADUC PE BAZA DE COMANDA, CARE SE CONFIRMA TELEFONIC DE CATRE UN AGENT TIMARA!

Clasic este un model de capac interval drept pentru gard, atic, balustradă (mână curentă) sau acoperirea parapeților teraselor și balcoanelor

Capacele de interval STAR STONE sunt un produs special din piatră compozită creat pentru decorarea gardului dumneavoastră. Aceste piese speciale conferă gardului un finisaj deosebit, distins și elegant. Produsele sunt colorate și armate în masă, nemaifiind necesară vopsirea lor.

Dimensiune
41,00 lei
cu TVA
Cantitate

Capacele de interval de gard şi aticurile pentru ziduri acţionează în primul rând ca o protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale expunerii constante la soare, ploaie, zăpadă şi gheaţă. Pe de altă parte adaugă un plus de rezistenţă şi durabilitate zidurilor şi gardurilor, mărindu-le durata de viaţă.

Datorita procesului de fabricare automatizat, la standarde europene, cu un control al managementului calității certificat ISO, a materiilor prime de calitate superioară și a materialelor folosite, accesoriile de gard sunt durabile și nu necesită întreținere ulterioară în vederea păstrării aspectului, ceea ce înseamnă că au o rezistență sporită la intemperii.

Specificatii

  • Textură: Marmură antichizată
  • Dimensiuni: 50x50/45/40/35/30/25x3 cm
  • Greutate: 24 kg/buc
  • Paletizare: 40 Buc./palet
  • Culori: Smoke

Star Stone
Capac interval Roma Clasic 50x25x3 cm

Fisa tehnica

Grosime
3 cm
Vandut la
Bucata
Culoare
Smoke
Dimensiune
50 x 25/30/35/40/45/50 cm
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward