Folie electrostatica pentru sticla - Linea geometric

Poate fi montata pe ferestre, oglinzi, usi de sticla, cabine de dus si creeaza atat un efect decorativ, dar si unul de intimitate.

Lipire Electrostatica

Cod produs 503-GE 4605

Brand Linea

Destinatie Geam

Dimensiuni rola 0.46m x 1.5m

Model Geometric

Se achizitioneaza doar la rola intreaga.

60,00 lei
cu TVA
Cantitate

Folie electrostatica pentru sticla. Poate fi montata pe ferestre, oglinzi, usi de sticla, cabine de dus si creeaza atat u n efect decorativ, cat si unul de intimitate.

Mod de aplicare: Aceasta folie este electrostatica, asadar nu are adeziv insa va adera foarte usor la geam datorita efectului electrostatic. Se curata bine suprafata de sticla, se masoara, apoi se taie folia la marimea dorita si se stropeste suprafata geamului cu multa apa. Se indeparteaza suportul foliei complet, se pozitioneaza pe sticla si se stropeste suprafata foliei cu apa. Asigurati-va ca este montata drept si apoi cu ajutorul unei raclete speciale sau a unei carpe curate faceti miscari pornind de la centru catre margini, pentru a indeparta resturile de apa si bulele de aer. Folia se lipeste static, nu are nici un adeziv.

Este foarte rezistenta la zgarieturi si usor de curatat, cu o laveta si solutii specifice curatarii sticlei. Nu blocheaza lumina soarelui, ci o lasa sa patrunda inauntru si ofera o protectie de 95% impotriva razelor UV nocive. Se achizitioneaza doar la rola intreaga.

D-c-fix
Folie - 503-GLC-4605

Fisa tehnica

Utilizare
oglinzi, usi de sticla, cabine de dus
Lungime
1.5 metri
Latime
46 cm
Vandut la
Rola
Tip produs
Folie electrostatica
Destinat pentru
Sticla
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward