Dale de pavaj StarStone Arvore

LIVRAREA PRODUSELOR SE REALIZEAZA DOAR IN JUDETUL MARAMURES!

PRODUSELE SE ADUC PE BAZA DE COMANDA, CARE SE CONFIRMA TELEFONIC DE CATRE UN AGENT TIMARA!

Dalele de pavaj modulare cu textură travertin Arvore pot fi folosite la interior și la exterior pentru amenajarea clădirilor, la placarea fațadelor, a pereților interiori și exteriori. Sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curților sau a aleilor din grădini ori parcuri, terase, zone pietonale, de agrement sau în jurul piscinei.

Varianta
180,00 lei
cu TVA
Cantitate

Montarea pavajului pentru traficul pietonal se recomandă a se face pe pat de nisip iar pentru traficul auto trebuie obligatoriu lipit cu adeziv pe șapă de beton.

Decorarea cu aceste pavele conferă ambientelor dvs. eleganță, armonie și stil. Arvore este un pavaj modular care conține 4 dimensiuni și 12 piese pentru a putea contribui astfel la unicitatea spațiului dvs.

Modulul francez consta in 12 piese, impartite in 4 dimensiuni diferite!

Specificatii

  • Textură: Travertin antichizat
  • Modulare: Modul francez (4 dimensiuni)
  • Dimensiuni: 2 piese – 60x40x3 cm, 4 piese – 40x40x3 cm, 2 piese – 40x20x3 cm, 4 piese – 20x20x3 cm
  • Grosime: 3 cm
  • Greutate: 71.5 kg/m2
  • Paletizare: 16 m2/palet
  • Culori: White, SmokeBeige, Noche

Recomandări de montaj

În funcție de modul în care doriți să le utilizați, montarea dalelor se face în 3 feluri:

  • MONTAJ PE ȘAPĂ DE BETON - Cea mai populară și durabilă metodă de montaj pentru dalele de pavaj
  • MONTAJ PE ȘAPĂ SEMIUSCATĂ - Metoda de montaj care îmbină utilitatea și costurile
  • MONTAJ PE PAT DE NISIP - Cea mai economică și rapidă metodă de montat dale de pavaj

Destinație

Versatilitatea acestor dale de pavaj permite folosirea lor pentru utilizarea comercială și rezidențială în urmatoarele aplicații:

CURTE - De ce să te mulțumești cu o curte cu un aspect obișnuit atunci când poți avea una extraordinară? Cu dale de pavaj cu aspect de travertin, curtea ta va arăta cu siguranță mai elegantă și va face șederea mai plăcută.

BALCON, TERASĂ - Adăugați o doză de frumusețe teraselor și balcoanelor dumneavoastră prin utilizarea dalelor de pavaj cu aspect de travertin de la STAR STONE. Personalizați-vă aspectul casei combinând diferitele modele și culori puse la dispoziția dumneavoastră.

PLAJA PISCINEI – Amenajarea piscinei dumneavoastră va arăta cu siguranță uimitoare dacă veți utiliza dalele noastre de pavaj.

ALEI PRIN GRADINĂ - Creați alei pitorești în interiorul proprietății dumneavoastră folosind dalele de pavaj cu aspect de travertin și astfel vă veți bucura cu siguranță de plimbările din gradină împreună cu familia sau prietenii.

BORDURI ȘI DELIMITĂRI PENTRU GRADINĂ – Măriți considerabil frumusețea grădinii dumneavoastră folosind elementele de pavaj și accesoriile cu aspect de travertin. Există o mulțime de modele și soluții cu care puteți contura și scoate în evidență gradina dumneavoastră.

DRUM DE ACCES – Ieșiți în evidență, adăugați un plus de eleganță, întâmpinați oaspeții pe proprietatea dumneavoastră cu un drum de acces proiectat și realizat cu modelele noastre de dale de pavaj cu textură de travertin.

SCĂRI, TREAPTĂ - CONTRATREAPTĂ - Reduceți munca și efortul depus în căutarea soluțiilor pentru îmbrăcarea treptelor. Datorită versatilității dalelor de pavaj Arvore, puteți folosi aceleași elemente pentru îmbrăcarea treptelor realizând astfel un design unitar.

Star Stone
StartStone Arvore modul francez

Fisa tehnica

Greutate
1.249 kg/palet
Vandut la
Metru patrat
Paletizare
16 mp/palet
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
arrow_upward