Va multumim ca ati ales TIMARA!

Acordam o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale, dorind sa va simtiti în siguranta in timpul vizitarii site-ului nostru. Protectia datelor dumneavoastra personale in faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama in cursul tuturor procesarilor derulate in compania noastra.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Timara isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi.

CULEGEREA SI PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea si utilizarea site-ului Timara, sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea "Autentificare". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Timara nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Dumneavoastra declarati pe proprie raspundere ca datele introduse in site-ul nostru sunt corecte si va apartin, nu sunt datele altor persoane si sunteti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti, de exemplu atunci cand va creati un cont, cand va inregistrati, cand optati pentru primirea informatiilor prin posta electronica sau SMS. Cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand incheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Daca doriti sa va exercitati dreptul de acces la date, dreptul de opozitie si dreptul de interventie asupra datelor, va rugam sa trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:

Baia Mare, Bd. Bucuresti nr 106, jud. Maramures, in atentia Timara.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Timara are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs, un membru al familiei ori despre alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si comert in magazine de specialitate.

 

FOLOSIREA DATELOR CU RESPECTAREA OBLIGATIILOR LEGALE

Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru inregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor dumneavoastra, de asemenea si pentru a va furniza informatii legate de promotiile sau activitatile desfasurate de Timara prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul dumneavoastra poate duce la impiedicarea bunului mers al operatiilor necesare pentru ca dumneavoastra sa intrati in posesia produselor si serviciilor noastre.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul dumneavoastra. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta, conform prevederilor legale valabile pe plan national.

PASTRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Timara a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

POSIBILITATEA DE A ALEGE

In temeiul Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. In plus, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor. Folosim datele dvs personale ca sa va informam cu privire la produsele si serviciile noastre si, eventual, ca sa va solicitam opinia cu privire la ele. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. in cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru, puteti sa ne trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata. In plus, aveti si dreptul de a va adresa justitiei.